Hoe werkt het?

 • Ik geef cursussen op locatie. Die locatie kan je eigen huis zijn.  Als je zorgt dat er minimaal acht deelnemers zijn, dan kan de cursus of lezing doorgaan. Je kunt kiezen voor een cursus bestaande uit vier of acht bijeenkomsten of een eenmalige lezing.
 • Een lezing kado! Stel dat je een kennis hebt die graag naar Mozart luistert dan is een  lezing over dit wonderkind een origineel kado. Of je wil op je verjaardag de genodigden tracteren op een lezing over welk ‘muzikaal’ onderwerp dan ook, dan kunnen we dat samen bespreken. Zie ook  het lezingen– en  cursus aanbod.
 •  06-42230233 of franssenolga@gmail.com
Advertenties

3 reacties op Hoe werkt het?

 1. Nicole Krol zegt:

  Veel te laat ontdek ik Olga Franssen. De makkelijke manier waarop klassieke muziek op een heel boeiende manier wordt besproken met de mooie klanken van klassieke guitaarmuziek . Ik hoop echt dat heel veel mensen dit ook gaan horen!

 2. . zegt:

  Beste Olga,
  In januari bestaat ons koor 5 jaar. Het lijkt me heel leuk als je dan een lezing met en over muziek zou kunnen geven in Heusden, overdag op een donderdag.
  Kan dat? En hoeveel kost dat?
  Ons koor heeft 50 leden,
  Ik hoor het graag van je, groet, Annemieke Kamphuis, dirigent

 3. CJMBurghouwt zegt:

  Gisteren bij de Volksuniversiteit Woerden een lezing over Bach meegemaakt door Olga. Fantastisch. Eindelijk begrijp ik waarom ik de muziek van Bach zo mooi vind. Heel fijne avond gehad! Dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s